Matkasimme siis viidakon ja vuoriston läpi tänne etelärannikolle Ke Gaan. Se sijaitsee Phan Thietista n. 30 km länteen ja tie kulkee koko matkan aivan meren välittömässä läheisyydessä. Tästä syystä tien varret ovatkin täynnä hotelleja, sillä paikkahan on mitä mainioin löhöilyyn ja laiskotteluun. Rakennusbuumi on myös täydessä käynnissä ja tyhjille tonteille rakennetaan toinen toistaan hienompia hotellikomplekseja. Saa nähdä, että miltä paikka näyttää parin, kolmen vuoden kuluttua.

Phan Thietissa joukkoomme liittyi pariskunta, johon tutustuimme Thaimaassa viime vuonna samaan aikaan. Itse asiassa heiltä saimme kesällä vinkin halvoista lennoista tänne Vietnamiin ja näin ollen sitten tuumasimme, että voisi olla ihan mukavaa matkustaa myös täällä päässä hetken aikaa yhdessä. Nettiyhteydet eivät ole mitään maailman parhaita ja jos jotain haluaa internetissä puuhata, niin pitää kipitellä tänne respaan langattoman yhteyden ääreen.

Viimeiset pari päivää on kulunut lähinnä aurinkoa palvomalla (kaikki paikat palaneet vähintään kerran) ja leppoista rantaelämää viettämällä. Maisemat ovat kyllä hulppean näköiset ja voisihan täällä viihtyä hieman pidemmän aikaa. :) Laitetaan lisää kuvia tulemaan, kun laiskottelulta ennättää kuvata. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 kommenttia:

Piitis kirjoitti...

Kauniita maisemia ja mahtavia kokemuksia olette saaneet.
Vähänkö olen vihree:))
Me kamppaillaan lumikinosten keskellä, kadut ovat kuin "perunapellot":((

Mukavia ja antoisia lomapäiviä teille.

Terkuin ^_^Piitis

Piitis kirjoitti...

Ai niin...

Hyvää uutta vuotta 2011!!!

^_^Piitis

LENNU kirjoitti...

P näyttää olevan elementissään....
hyviä laiskotteluja teille.