Viimeiset päivät ennen kotiin paluuta päätimme viettää kuuluisalla Phu Quoc saarella (Long Beach rannalla). Majapaikkamme, Beach Club Resort, oli aivan meren ääressä ja ravintolasta kirjaimellisesti pystyi laskeutumaan portaita pitkin alas mereen. Tässä muutama kuva ensimmäisiltä päiviltä. Aivan ihana paikka!
Nämä kaksi ensimmäistä päivää täällä saarella on kulunut uiden, syöden ja palmujen alla lepäillen. Sen verran kävimme ostoksilla, että ostin itselleni (Ms. R) uudet silmälasit. Omat vahvuudet ja kivat uudet sangat maksoivat yhteensä huimat 37 eur. :) Tänään illalla on tarkoitus käydä Phu Quocin iltamarkkinoilla, joilla on kuulemma paljon näkemisen arvoisia kojuja ja ravintoloita.

Tässä vielä yksi kuva eilisiltaisesta auringonlaskusta :)  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Heips!
Katselukierroksella taas. Meillä sataa vettä!!!Voi että...
Kaunis on piitsi palmuineen, tuollaisen reissun jälkeen arki jysähtää totaalisesti kimppuun. Pimeetä, sataa (vettä, räntää, lunta), pakkaset paukkuu, - ettehän masentuneet - ettehän?????

Reeban kirjoitti...

Tämä ja huominen vielä jäljellä lepolomaa ja sitten matkustetaan kaksi päivää kotiin :) TOSI innolla odotamme räntää ja vesisadetta kotiin palatessa :) Kohta nähdään!