Alkuillasta lähdimme etsimään parturia ja ruokapaikkaa. Kadut menivät kuitenkin vähän sekaisin ja kävelimme yhden mutkan liian ylös. Tuossa mutkassa tuli vastaan vietnamilainen nainen olallaan paikallinen kantolaite (Riuku jonka kummassakin päässä oli kantokori) ja tarjosi pussillista banaaneja. Sanoimme kohteliaasti ei ja nainen jatkoi meidän ahdistelua vaikka astelimme eteenpäin toistellen "ei kiitos". P pysähtyi sekunniksi korjaamaan kamerastaan jotain ja sillä aikaa kun katsoin taaksepäin P:tä kohden, oli nainen heittänyt kantolaitteen minun olkapäälle ja oli laittamassa jo kartion muotoista hattuaan minun päähäni toistaen iloisesti " take a picture, take a picture..." ja P otti kuvan. Samantien annoin tavarat takaisin naiselle ja olimme lähdössä eteenpäin kun nainen alkoi maukumaan " picture, one dollar, madam, one dollar, vietnam picture..." Ja siinä vaiheessa tajusimme, että voihan paska, mentiinpäs helpolla halpaan :) No siinä sitten nainen seuras meitä rahaa uikuttaen koko korttelin välin, kunnes paikalliset kauppiaat tulivat apuun ja naiset alkoivat kovaan ääneen kälisemään toisilleen. Puistattelivat meille päätään ja ymmärsimme, että ei tosiaankaan kannata maksaa naiselle... Tämä on siis ihan normi huijaus mitä jotkut harrastavat.. Nainen tuli vielä hetken perässä, mutta luovutti sitten ja me huokaistiin helpotuksesta :)

Noin vain oltiin kävelty ties kuinka monta korttelia jo ympäri ja niin parturi kuin ravintolakin, jota lähdimme etsimään, oli unohtunut mielistä. Käännyimme vielä kerran uudelle kadulle ja melko heti näimme Lucky- nimisen ravintolan johon päätimme astua sisään. Pieniä portaita pitkin astelimme 3. kerrokseen ja yllätykseksi huomasimme, että ravintola oli täynnä meitä länsimaalaisia!? Tätä ei kuitenkaan huomannut ulkoapäin. Istahdimme alas tilasimme paikalliset Tiger oluet, valkosipulileivät ja sring rollsit... Huh, miten helpottunut olo oli istahtaa alas ja unohtaa koko kadulla käyty selkkaus :)

Tässä muutama kuva. Tuo alla oleva valkosipulileipä on pienen ranskanleivän kokoinen, eli aika iso :) Ja hitsi, niin hyvän makuinen! Tällä kertaa emme syöneet alkupaloja enempää..



Kuva ravintolasta otettiin vasta seuraavana päivänä päivänvalossa. Se sijaitsee Old Quarteriss 11 Hang Be kadulla. Voimme suositella, vaikka paikka näyttikin olevan länsimaalaisten suosiossa.. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Heipsan matkalaiset. Pirtsakka kuva teistä.
Voi mikä kauhistuttava autovilinä ja skootterit siihen päälle, taitaisi jäädä katu ylittämättä minulta.

Kaikellahan ne rahaa yrittävätkin, mutta se on vain tapahtuma tapahtumien joukossa.

Totaalinen täyskuu, pakkanen ja hirvittävän liukasta liikenteessä. Onneksi ei sentään tule vielä lunta.

Mukavaa rentoa reissua edelleenkin teille täältä meiltä.

Halaus